Project Description

Informatie

Huisartsenpraktijk
Lindeman

1e Verdieping Medisch Centrum
Afbeelding huisarts 2

Informatie

Huisartsenpraktijk
Lindeman

1e verdieping Medisch Centrum

Huisartspraktijk Lindeman is sinds 1985 gevestigd in Lindenholt. Per 1 juni 2004 is huisarts Anja Dijkstra toegetreden tot de praktijk. In november 2008 is de praktijk ondergebracht in een nieuw pand aan de St. Agnetenweg 75A in de wijk Lindenholt te Nijmegen: Medisch Centrum “Onder de linde”. De huisartsenpraktijken zijn er gelokaliseerd op de 1e verdieping, die per lift bereikbaar is.

Er zijn twee zelfstandige huisartsenpraktijken: de praktijk van huisartsen Mw M. de Jonge & Dr. P. Dielissen & Mw V. ten Broek én de praktijk van ons. In vakantieperioden en bij afwezigheid nemen de huisartsen van beide praktijken voor elkaar waar. Zij kunnen daarbij in elkaars computersystemen werken. Onze praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Op de begane grond van Medisch Centrum “Onder de linde” bevinden zich de praktijk Fysiotherapie Lindenholt (V. Ruikes en M. de Muijnk), Servicepunt Onder de linde (een filiaal van Apotheek Lindenholt in de Horstacker) en een prikpost van de S.H.O. (bloedafname op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen van 8.30-10.30uur). Onze overige huurders (psychologenpraktijk “Miraculum”, diëtist (BaseLine), Podotherapie Dukenburg-Lindenholt en de praktijk De Ergotherapeut) zijn gevestigd op de 2e verdieping van het praktijkgebouw.

Contactgegevens

St. Agnetenweg 75A
6545 AT Nijmegen
T 024 378 41 00
Spoed 024 378 99 87

www.hplindeman.nl

Foto’s Huisartsenpraktijk