Project Description

Informatie

Fysiotherapie Lindenholt
Ruikes & de Muijnk

Benedenverdieping Medisch Centrum

Informatie

Fysiotherapie Lindenholt
Ruikes & de Muijnk

Begane grond Medisch Centrum

In de fysiotherapie praktijk werken we met een team van 5 fysiotherapeuten: Vincent Ruikes, Martin de Muijnk, Marjolijn Smit, Stijn Ruikes, Jorrit en Clara. Onze praktijkassistentes Helma en Yvonne faciliteren een soepele praktijkvoering en zijn altijd aanspreekbaar.

Behalve voor reguliere fysiotherapie kunt u bij ons ook terecht voor de specialisaties: manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, oedeemfysiotherapie, fysiotherapie bij ouderen, COPD (chronische longziekten) en fysiotherapie bij neurologische aandoeningen.
Een gemoedelijke en laagdrempelige omgeving vinden wij belangrijk.

We hechten aan een persoonlijke benadering waarbij de hulpvraag van de patiënt centraal staat en de klachten vanuit een breed perspectief behandeld worden. Professionaliteit, persoonlijke aandacht, empathie en respect staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij werken volgens de laatste inzichten en wetenschappelijke ontwikkelingen maar verliezen daarbij niet de persoonlijke situatie en hulpvraag van de patiënt uit het oog. Bezoek gerust eens onze website voor meer informatie.

Contactgegevens

St. Agnetenweg 75
6545 AT Nijmegen
T 024 378 09 91

fysiotherapie@mc-onderdelinde.nl

www.fysiotherapielindenholt.nl

Foto’s Fysiotherapie