Project Description

Informatie

Huisartsenpraktijk
de Jonge, Dielissen
& ten Broek

1e Verdieping Medisch Centrum
blad huisartsenpraktijk 1

Informatie

Huisartsenpraktijk
de Jonge, Dielissen
& ten Broek

1e verdieping Medisch Centrum

De bezetting van de praktijk bestaat uit drie huisartsen Marion de Jonge, Patrick Dielissen en Vera ten Broek, twee praktijkassistentes Mariët Valk en Mylène van de Veen, een praktijkondersteuner somatiek, Francien Kersten, een praktijkondersteuner GGZ, Marian Toonen en een praktijkondersteuner GGZjeugd, Oesha Dhanikasing. 

Onze missie

Het aanbieden van laagdrempelige en kwalitatief hoogwaardige zorg waarbij de patiënt centraal staat in een kleinschalige praktijk met een persoonlijke aanpak.

Onze visie

Het gaat om u als patiënt. U staat centraal en we willen de zorg voor u zoveel mogelijk samen met u en uw omgeving vormgeven, uw keuze respecterend. We streven er hierbij naar om kwalitatief hoogwaardig zorg te leveren binnen de reguliere geneeskunde door gebruik te maken van landelijk geaccepteerde protocollen en richtlijnen. Daarnaast blijven we ons nascholen op verschillende gebieden. Dit geldt voor iedere praktijkmedewerker. We leveren ketenzorg voor patiënten met chronische ziekten zoals Diabetes Mellitus (suikerziekte), COPD/Astma en Hart- en vaatziekten. Voor patiënten met psychische klachten is er de mogelijkheid om begeleiding te krijgen via onze POH-GGZ of POH-GGZ jeugd. Als praktijk willen we goed bereikbaar zijn, zowel telefonisch als aan de balie. We werken met vaste assistentes die het gezicht zijn van onze praktijk. Het komende jaar willen we onze bereikbaarheid uitbreiden door het mogelijk te maken voor patiënten om online herhaalrecepten te bestellen en online afspraken in te plannen.

We houden bewust onze praktijk klein en triëren aan de telefoon, hierdoor kunnen we patiënten van een passend advies voorzien en waar nodig op korte termijn op het spreekuur zien. We hebben geen lange wachttijden voor een spreekuurbezoek. Spoed wordt altijd dezelfde dag gezien.
We werken in een gezellig team, in een goede en open sfeer. Daarnaast vinden we het waardevol om korte lijnen te hebben met andere disciplines die werkzaam zijn in de eerstelijn. Veel van die disciplines zijn ook aanwezig in ons gezondheidscentrum, denk hierbij aan een fysiotherapeut of een psycholoog.

De belangrijkste informatie vindt u ook terug in onze praktijkfolder.

Contactgegevens

St. Agnetenweg 75A
6545 AT Nijmegen
T 024 377 87 78
Spoed 024 379 29 99

www.huisartsenpraktijkjdb.uwartsonline.nl

Foto’s Huisartsenpraktijk